România a devenit principalul coș de gunoi al Europei, susțin ”Verzii” suceveni

Comunicat de presă

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că România a devenit principalul coș de gunoi al Europei.
În privința hranei, tot ceea este mai rău se trimite la noi, iar dacă avem curajul să vociferăm nu suntem băgați în seamă, iar Comisia Europeană, chiar dacă cunoaște sensul și adevărul, nu ne protejează sau să inițieze vreo procedură. Ne pare rău, dar sunt de-ai noștri, cum să intervenim?
Pădurile ne sunt tăiate, furate, de cei mai vechi din Europa, adică de austrieci, iar dacă te atingi de ei sau schimbi cadrul legal, ești sancționat politic de UE pe motiv că practici o discriminare nemaiîntâlnită în istoria țărilor europene. Aici, sunt sprijiniți și de președintele Johannis.
De asemenea, noi verzii suceveni credem că în al 12-lea ceas dl. Gheorghe Flutur trebuie să oprească acea rușine națională intitulată groapa de gunoi de pe Mestecăniș. Să-ți recunoști o greșeală nu-i un capăt de țară și nicio înfrângere, este un pas în fața normalității, al onoarei, al respectului față de alegători, natură și istoriei. Este de neînțeles cum un lider și un vicelider al unui partid istoric intitulat Partidul Național Liberal pot apăra interesele celor care vor să îngenuncheze frumosul.
Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde – Filiala jud. Suceava

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *