Romanul ”Bibliotecarul infernului” al scriitorului sucevean Constantin Severin, va fi lansat miercuri la Biblioteca Bucovinei

Directorul Bibliotecii Bucovinei ”I.G. Sbiera”, Gabriel Cărăbuș adresează o invitație la o nouă lansare de carte de bibliotecă, miercuri, 4 decembrie, în Sala ”Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei.  Este vorba despre romanul  „Bibliotecarul infernului”, al scriitorului, de această dată, Constantin Severin.

Despre romanul ce urmează a fi lansat, Paul Gorban ne spune că:

Prozator profund, cu o imagistică bogată, cu o tehnică proaspătă care stârnește interesul lecturii, Constantin Severin aduce în fața lectorilor săi o poveste captivantă, în care ne putem regăsi fiecare. Obsesiile culturale, cele carnale, cele sociale, precum și cele mentale ale personajului principal ne fac să trăim cu intensitate fiecare pagină a acestei cărți, cu atât mai mult cu cât ai mereu senzația că din cititor poți deveni treptat un personaj al romanului.

„Bibliotecarul Infernului” este una dintre cele mai tulburătoare cărți scrisă în ultimii ani în România, iar asta nu face decât să recunoaștem vocația autentică a lui Constantin Severin, prozator, poet și artist vizual pe care istoria literară nu îl mai poate ignora”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *