Mopan Suceava
Evenimente

Rover distrus de un șofer în pădure la Adâncata, după ce a ieșit de pe șosea, a lovit un stâlp de televiziune și mai mulți copaci

Un șofer de 27 de ani din comuna Adâncata a reușit o performanță mai specială în noaptea de Crăciun, imediat după miezul nopții, ieșind cu Roverul de pe carosabil și intrând cu acesta în mai mulți arbori precum și într-un stâlp de televiziune prin cablu. Inițial tinerii din automobilul cu care a fost provocat accidentul au vrut să se facă nevăzuți. Doar că un băiat din automobil, suferind răni mai serioase, întâlnindu-se cu prietena și cu fratele lui, au decis împreună să anunțe accidentul prin 112.

 

 La 25.12.2019, în jurul orei 00.25, Radu P., de 27 ani, din comuna Adâncata, conducând un autoturism Rover, pe DC 59, între localitățile Adâncata și Fetești, având aceeași direcție de deplasare. În zona pădurii Adâncata, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața carosabilă și a intrat în coliziune cu mai mulți arbori și un stâlp de lemn din cadrul rețelei de televiziune prin cablu locale. În momentul producerii accidentului în interiorul autoturismului se mai afla ca pasager un tânăr de 20 ani, din comuna Adâncata.

După producerea accidentului atât conducătorul auto cât și pasagerul au părăsit locul producerii accidentului. Ulterior, acesta din urmă s-a întâlnit cu prietena sa și cu fratele său, iar aceștia au apelat la numărul de urgență 112, solicitând intervenția unui echipaj de poliție și a unei ambulanțe întrucât acesta a suferit vătămări corporale în urma accidentului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală pasagerului de 20 de ani care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.  

În urma accidentului rutier a rezultat avarierea în proporție de 80 % a autoturismului implicat, doborârea la pământ a mai multor arbori și a unui stâlp de lemn din cadrul rețelei de televiziune.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *