Mopan Suceava
Actualitate

S-A ARUNCAT CU PIETRE ÎN TRENUL SUCEAVA – PUTNA

Persoane neidentificate au aruncat cu pietre spre trenul proaspăt repus în circulație pe traseul Suceava – Putna. Au reușit doar să atingă câteva geamuri, pe care le-au crăpat. Acestea au fost înlocuite dar gustul amar al ceferiștilor care se străduiesc să reconfigureze această rută de interes turistic și economic, al călătorilor care nu mai găsesc loc pe scaune, al populației din zonă care își pune ceasurile după șuieratul trenului rămâne. Mesagerii de la CFR Călători doresc să creadă că gesturile necugetate ale unor indivizi iresponsabili sunt  doar cazuri izolate.

Este știut că repunerea în circulație a rutei de călători CFR Suceava – Putna nu a fost pe placul transportatorilor auto privați din zonă. De asemenea, micile bâlbâieli de comunicare din partea SNCFR au alimentat o oarecare incertitudine privind reluarea acestui transport. Când șefii de la CFR Călători au văzut entuziasmul oamenilor din partea aceasta a României și au decis că acest traseu feroviar centenar trebuie reactivat, s-a pornit o adevărată acțiune de promovare. Mănăstirea Putna, primăriile de pe traseul vechii căi feroviare, oameni cu influență în domeniul administrativ, cultural ori numai nostalgici, au pus umărul pentru ca trenul de Putna să își reia calea știută. Când cineva aruncă cu pietre într-un tren, este de-acum nesimțire curată.

Please follow and like us:

2 comentarii la „S-A ARUNCAT CU PIETRE ÎN TRENUL SUCEAVA – PUTNA

  • E culmea și nesimțire acuma din partea lor. Eu una susțin trenul Suceava Putna și doresc sa circule întotdeauna. Felicitări celor ce sau gândit sa faca un bine și sau străduit sa se reia circulația pentru aceasta ruta. Mult respect de la mine.

    Răspunde
  • Ana chifan

    Îmi pare nespus de urit din partea acelor nerușinați acum mii sa împlinit și mie visul sa merg acasă la Vicov și acum îi pot mulțumii in mod deosebit la toți primarii care au pus umăr la umăr și au adus trenul sa circule vă mulțumesc

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *