S-a băgat singură în gura lupului. În loc de autorizație de reparație a mașinii cu care a intrat în șanț, o șoferiță din Vatra Dornei s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

O șoferiță băută din Vatra Dornei s-a grăbit să meargă la Poliția din Dorna Arini să ceară autorizație de reparație după ce a intrat cu mașina în șanț. Simțind un miros specific, polițiștii vigilenți i-au cerut să sufle în alcooltest și nu mică le-a fost mirarea când au constatat că șoferița avea nu mai puțin de 67 la mie în aerul expirat. Normal, în loc de autorizație de reparație, femeia de 50 de ani s-a ales cu dosar penal.

La 06.02.2020 în jurul orelor 09.30, la Postul de Poliție Dorna Arini s-a prezentat o femeie de 50 ani, din municipiul Vatra Dornei, care a solicitat eliberarea unei autorizații de reparație pentru autoturismul marca Fiat întrucât la data de 05.02.2020, în jurul orelor 12.00, a provocat un accident soldat cu pagube materiale.

Cu ocazia deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate a rezultat că la 05.02.2020, în jurul orelor 12.00, femeia a condus autoturismul menționat pe DJ 174 Dorna Arini, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă, rezultând avariere autoturismului.

Aceasta a relatat faptul că se afla singură în autoturism și nu a suferit leziuni.

Întrucât femeia emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, la ora 10:02, rezultând valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *