S-a certat cu nevasta și a spart cabina de duș. S-a ales cu ordin de protecție cerut de femeie și cu dosar penal pentru distrugere

Sâmbătă seară, pe la ora 20.45, o femeie de 39 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat Poliția despre un scandal în locuință provocat de soț.

În urma cercetărilor s-a stabilit că pe fondul unui conflict mai vechi și datorită influenței băuturilor alcoolice Cristian P.,  de 43 ani, din aceeași localitate, a spart cabina de duș din imobil.       

Femeia a fost invitată la sediul poliției municipale, iar în urma întocmirii Formularului de evaluare a riscului, a fost emis Ordinul de protecție provizorie față de Cristian P., fiind înștiințat telefonic procurorul de serviciu din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că imobilul aparține unui bărbat de 68 ani, din aceeași localitate, tatăl numitei femeii care a făcut reclamația și  care solicită cercetări față de Cristian P. pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, cu un prejudiciu de 400 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *