Mopan Suceava
Actualitate

S-a dat liber către Șcheia fără declarație. La pachet cu Șcheia au intrat în zona metropolitană provizorie și comunele Bălăceana, Ilișești și Todirești

Instituția Prefectului – Județul Suceava a transmis că, având în vedere necesitatea de a asigura contiguitatea spațială a teritoriului administrativ al municipiului reședință de județ și a unităților administrativ-teritoriale cuprinse în zona metropolitană constituită conform legislației specifice, în data de 20.05.2020 a avut loc o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

În cadrul acestei ședințe s-a hotărât aplicarea unitară a măsurilor, prevăzute la art. 5 alin.3 din Legea nr. 55/ 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 coroborate cu dispozițiile punctului 20 din anexa la Hotarârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență nr. 25/ 18.05.2020,  la nivelul următoarelor localități: zona metropolitană Suceava compusă din municipiul Suceava, orașul Salcea, Adâncata, Bosanci, Dărmănești, Dumbrăveni, Hănțești, Ipotești, Mitocu Dragomirnei, Moara, Pătrăuți, Siminicea, Stroiești, Udești, Verești precum și unitățile administrativ-teritoriale  Bălăceana, Ilișești, Șcheia și Todirești.       

Astfel, în interiorul și între localitățile sus menționate se poate circula fără documentele justificative prevăzute în cele două acte normative sus menționate.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *