S-a deschis a VI-a ediție a Festivalului International de Teatru de la Suceava: ”Zilele Teatrului ”Matei Vișniec”. Programul festivalului. Mesajul primarului Ion Lungu

Astăzi s-a deschis ce-a de-a VI-a  ediție a Festivalului International de Teatru de la Suceava: ”Zilele Teatrului ”Matei Vișniec”.

La conferința de deschidere l-au întâmpinat pe dramaturgul  purtat de instituția teatrală din municipiul Suceava, Matei Vișniec, actorii, regizorii și ceilalți oameni de teatru de la Teatrul Municipal  ”Matei Vișniec”, și primarul municipiului, Ion Lungu.  

”Vor fi 10 zile de cultură, cu spectacole care se desfășoară în mai multe locuri, în sală și în aer liber, cu conferințe și dezbateri, cu invitați de mare valoare. Îi mulțumesc maestrului Matei Vișniec, fără de care acest festival nu ar fi putut avea loc. O felicit pe doamna Angela Zarojanu, director interimar al teatrului Matei Vișniec, care a pus mult suflet în organizarea acestui eveniment.

Primăria Suceava și Consiliul Local rămân alături de teatru. Pe lângă organizarea acestui eveniment, probabil cel mai important eveniment cultural al municipalității, ne dorim ca teatrul nostru să își consolideze statutul pe care și l-a creat în ultimii ani, ca o instituție de top la nivel național.

Îi invit pe iubitorii de teatru să participe la evenimentele din programul festivalului, iar oaspeților noștri le urez o ședere plăcută în Suceava, în Bucovina.”, este mesajul transmis de primarul municipiului Suceava.

Prezentăm în cele ce urmează programul integral al Festivalului Internațional ”Zilele Teatrului Matei Vișniec”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *