S-a modificat programul la IPJ Suceava pentru redobândirea permisului de conducere. Din această lună programul de verificare va fi în fiecare zi de marți de la ora 10 și joi de la ora 13

 IPJ a transmis că începând din luna august 2019 programul de susținere a verificării celor care doresc să-și redobândească permisul de conducere a fost modificat.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Suceava, ”având în vedere modificările și completările recente aduse O.U.G. nr.195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice, în ceea ce privește reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce, pentru eficientizarea activității desfășurate și pentru a veni în sprijinul cetățenilor, începând cu data de 01.08.2019, la nivelul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava s-a modificat programul în care se va susține verificarea cunoașterii regulilor de circulație de către conducătorii de autovehicule sau tramvaie în vederea restituirii permisului de conducere reținut ca urmare a săvârșirii de către titular a unei contravenții pentru care legea prevede suspendarea dreptului de a conduce.

Astfel, verificările organizate la sediul Serviciului Rutier Suceava, situat pe strada Universității nr.19, vor avea loc în fiecare zi de MARȚI, ora 10:00, respectiv JOI, ora 13:00”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *