S-a semnat contractul pentru centrul multifuncțional ”Arta” din Ițcani. Acesta va găzdui birouri ale primăriei municipiului Suceava dar și o sală de cinematograf

Primarul Ion Lungu al municipiului reședință de județ a transmis că în această dimineață a fost semnat contractul de execuție pentru centrul  multifuncțional ” Arta” din Ițcani. Au fost depuse mai multe oferte, câștigătoare fiind asocierea dintre Casa Grup SRL și Loial Impex SRL pentru investiția de care va costa 4,1 milioane lei.

Ion Lungu a arătat că în locația vechiului cinematograf ”Arta” din cartierul sucevean Ițcani  va fi ridicată o clădire cu parter și  etaj, o parte din aceasta urmând să aibp destinație de cinematograf, o sală cu aproximativ 100 de locuri. Ion Lungu a arătat că  vechea clădire a fost transferată de la ”Româniafilm” către municipalitate, existând obligația, pentru a fi asigurată finanțarea europeană,  de a se păstra obiectul vechi de activitate. ”Cinematograful  Arta de la Ițcani nu va fi de talia celui din centru dar va fi un cinematograf destul de modern”, a explicat primarul Ion Lungu. El a spus că noul edificiu va fi o clădire modernă, ”care va îndeplini și rolul de sediu al primăriei municipiului Suceava pentru cartierul Ițcani, având posibilitatea să aducem serviciile pentru cetățeni mai aproape de cartierul Ițcani”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *