S-a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru zona de agrement de pe malul Sucevei. Antreprenori, asocierea General Construct – Art Peisaj

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi că a fost semnat ordinul de începere al lucrărilor pentru investiția prefigurată în zona podului peste apa râului Suceava, viitoare zonă de agrement. Câștigătorul  licitației este asocierea de firme General – Construct – Art Peisaj. Se preconizează ca începerea lucrărilor să aibă loc în ziua de luni, 20 ianuarie 2020.

Precum se știe, în data de 16 decembrie 2019, primarul Ion Lungu, a semnat contractul de execuție pentru proiectul “Revitalizare spațiu public urban din municipiul Suceava” (zona agrement râu Suceava) cu câștigătoarea licitației Asocierea formată din societățile SC “General Construct ” și SC “Art Peisaj” SRL, firme din municipiul Suceava.

Contractul este în valoare de 16.264.015,87 RON.

Termenul de realizare este de 22 luni de la semnarea contractului. Noua zonă de agrement urmează a fi amenajată pe o suprafață de 15 hectare și pe o lungime de un kilometru, fiind proiectată cu o parte pentru activități sportive și una pentru plimbări și divertisment.

În proiect sunt prevăzute alei tip faleză, alte alei principale din granit, de patru metri lățime, astfel încât să mulțumească și pietonii și bicicliștii.

Zona sportivă este prevăzută cu teren pentru gimnastică aerobică, locuri de joacă pentru copii, terenuri de tenis, volei și badminton.

Zona de promenadă va avea multe alei, dar și o platformă pentru evenimente unde se vor putea organiza spectacole și alte activități culturale.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *