S-a stabilit vinovatul de producerea accidentului din dimineața zilei de 25 octombrie de la Ipotești: Gheorghe Florin P., din Bosanci, fără permis și beat. El și prietenul său au fost reținuți la ieșirea din spital

IPJ Suceava a anunțat că ieri,  în continuarea cercetările referitoare la accidentul  de circulație produs în 25.10.2020 pe DJ 208A / strada Mihai Viteazul din comuna Ipotești, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a ocupanților autoturismului VW Golf,  s-a stabilit faptul că, la data de 25.10.2020, în jurul orei 04.35, Gheorghe-Florin P., de 25 ani, din comuna Bosanci, a condus autoturismul VW Golf, pe strada respectivă  dinspre municipiul Suceava, iar după o curbă la dreapta, înainte de Primăria Ipotești, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat cu mașina în șanț.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi ocupanţi ai autoturismului Volkswagen Golf, Gheorghe- Florin P., de 25 ani, și Dumitru-Mihai D., de 21 ani, din comuna Udești, care au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Judeţean  pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Din probele administrate pe parcursul urmăririi penale a rezultat faptul că atât Gheorghe-Florin P. cât și Dumitru-Mihai D. au condus autoturismul VW Golf anterior producerii accidentului rutier, iar Gheorghe-Florin P. se afla la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului.

Astfel, la data de 03.11.2020, față de cei doi s-a dispus măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane fără permis de conducere sau sub influența alcoolului.

 

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *