S-a turnat planșeul parcării subterane pe care se va ridica piața nouă din George Enescu. Anul 2020, cel mai bun pentru investiții interne din istoria municipiului Suceava de după Revoluție, a anunțat primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava Ion Lungu a transmis o veste bună pentru locuitorii din cartierul George Enescu și nu numai: La sfârșitul săptămânii trecute s-a turnat planșeul parcării subterane de la Piața  Mică. ”La investiția de modernizare a pieței din George Enescu s-a lucrat foarte bine. SUCT a făcut o lucrare foarte bună și într-un timp foarte bun. S-a făcut treabă de calitate, de acum putem să ne ocupăm de lucrările la piață”, a declarat primarul Ion Lungu care a mai adăugată că la  Piața din cartierul Ițcani, merg foarte bine lucrările de modernizare, sunt deja construite compartimente și pentru carne, și pentru lactate, fiind în faza finală de amenajare a unei piețe moderne la Ițcani.

Aceste două investiții sunt finanțate exclusiv din bugetul propriu al Primăriei municipiului Suceava iar primarul Lungu a profitat de prilej să anunțe că  anul 2020 este anul cel mai bun din 1990 încoace în ceea ce privește  volumul investițiilor realizate în ora din investiții interne:

”Dacă vorbim despre investițiile interne, anul acesta pentru municipiul Suceava a fost cel mai bun an de după revoluție, nu ca procent, ci ca volum, a fost cea mai mare execuție bugetară, vom depăși 300 de milioane de lei” a spus  Ion Lungu care a făcut o scurtă trecere în revistă a unora dintre aceste investiții, arătând că va  prezenta un raport complet în acest sens,  la sfârșitul anului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.