S-au bătut „ca chiorii”, la beţie, dar s-au iertat, doi fraţi din Mitocu Dragomirnei

Duminică, 17.03.2019, la ora 16.55, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 de către R.R. de 48 ani din  Mitocu Dragomirnei despre faptul că a fost agresat fizic de către fratele său, R.B. de 54 ani din aceeași localitate. Persoana vătămată locuiește împreună cu mama sa și cu doi frați.

Astfel, duminică, în jurul orelor 16:30, între reclamant şi unul dintre fraţi a avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. R. B. l-a lovit pe fratele său, acesta apelând la S.N.U.A.U 112, sesizând evenimentul produs.

Fiind audiat în calitate de persoană vătămată, R.R. a declarat că nu dorește să depună plângere împotriva fratelui său pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” și că nu dorește ca împotriva acestuia să fie emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză s-a întocmit dosar penal urmând a se efectua cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de violență în familie, urmând a fi soluționat procedural de către poliţia Adâncata.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *