S-au tăiat nucii de pe marginea șoselei la Udești. Gropițele se înmulțesc pe drumurile din județ, pe lângă gropile mari. Așteptăm Autostrada Nordului? Se întreabă liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriță

Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde – Filiala județeană Suceava a atras atenția într-un comunicat de presă asupra unui eveniment foarte puțin sau deloc mediatizat. Este vorba despre tăierea în această iarnă, a nucilor care străjuiau de decenii drumul principal în comuna Udești. El reclamă de asemenea faptul că sunt drumuri județene aproape impracticabile, oferind și exemple.

Prezentăm în continuare comunicatul de presă transmis de Filiala județeană Suceava  Partidului Verde:

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că sunt drumuri județene aproape impracticabile.

Mergi spre Tișăuți – Bosanci – Udești și ai să întâlnești găurică lângă gaură pe asfalt. Sunt lucrări începute în perioada alegerilor locale din 2020 și lăsate probabil ca laudă pentru 2024.

Tot pe acest traseu, în comuna Udești, au fost tăiați copacii, chipurile pentru lărgirea drumului. Au fost tăiați mai ales nucii, care sunt rari, scumpi și cresc greu. Sunt căutați pentru confecționarea de mobilă.

De asemenea, pe șoseaua care leagă Suceava de Dorohoi sunt porțiuni care probabil sunt lăsate pentru conservare, adică până la întoarcerea comunismului. Se vede că în comunele Adâncata și Zvoriștea primarii nu ies la pas prin localități, astfel ar vedea starea drumurilor sau poate nu au vreo treabă cu cuvântul ”gospodar”.

Din nefericire, se observă că nu putem întreține drumurile construite în trecut.

Ce să mai spunem despre Autostrada Nordului?”, este mesajul transmis de liderul Verzilor suceveni,  Dan Acibotăriță.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *