S.U.C.T. SA a primit Certificat Excellent SME pentru performaţă

În urma evaluărilor efectuate de către analiștii Coface România în parteneriat cu Camera de Comerț şi Industrie Bucuresti (CCIB), compania S.U.C.T. SA din Suceava se numără printre cele mai performante companii de pe piața autohtona., fiindu-i acordat Certificatul Excellent SME.

Certificatul Excellent SME  este primul instrument care premiază performanţa obținută de companiile care activează în sectorul IMM, din punctul de vedere al riscului comercial şi al siguranței în afaceri, pe care acestea le prezintă.

Certificatul Excellent SME este emis de către Camera de Comerț şi Industrie a Municipiului București, după confirmarea încadrării companiei în categoria de risc comercial scăzut, realizată de către Coface Romania prin întocmirea unui raport de credit actualizat la momentul solicitării Certificatului şi atestă stabilitatea companiei din punctul de vedere al situației financiare, al datoriilor la bugetul de stat, al incidenţelor de plată şi al situației juridice.

Principalele beneficii aduse de Certificatul Excellent SME mediului de afaceri din România sunt creșterea încrederii între companii, premierea şi evidențierea companiilor care reușesc să obțină performanţă.

În Romania, doar 20% dintre societăți prezinta un risc scăzut, calificând-se pentru a obține Certificatul Excellent SME.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.