Sac cu varză dispărut pe strada Victor Babeș din Suceava

Vineri după amiază, pe la orele 17:45, Poliția municipiului Suceava a fost alertată de o femeie din  localitate care a reclamat că  persoane necunoscute i-au sustras un sac de rafie plin cu varzăpe care aceasta îl lăsase în jurul orelor 13:00, lângă un stâlp din fața unei case de pe strada Victor Babeș.

Polițiștii constatat că în  data de 07.10.2022, în jurul amiezii, femeia s-a deplasat în piața agroalimentară Burdujeni de unde a achiziționat, printre altele, un sac cu circa 15 kg varză. Persoana vătămată a transportat sacul pe strada Victor Babeș, lăsându-l pe o stradă lăturalnică, rezemat de un stâlp electric, după care a plecat.

În jurul orelor 17:45, când a revenit să ia sacul cu varză pentru a-l duce la o vecină de a ei, a constatat că acesta nu mai era unde l-a lăsat, fiind furat de către persoane necunoscute.  De remarcat că în jurul orelor 16:00, când nepoata femeii a ajuns la locuința sa situată în apropiere, a observat faptul că sacul se afla în continuare lângă stâlp.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la suma de 50 lei.

În cauză sunt efectuate cercetări de către lucrătorii Poliției mun. Suceava, B.I.C, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”,  urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *