SĂGEATA ALBASTRĂ DE PUTNA S-A DEFECTAT, O CURSĂ A FOST ANULATĂ. CIRCULAȚIA A FOST RELUATĂ ASTĂZI DIMINEAȚĂ, DUPĂ REPARAȚII

Calea Ferată Dornești-Putna, entitate online care ne oferă informații pertinente în ceea ce privește programul curselor feroviare pe traseul Suceava – Putna, ne-a luat prin surprindere cu o altă informație neplăcută. Pe pagina proprie, Calea Ferată Dornești-Putna, a postat aseară, în jurul orei 23.00 un anunț:

”ANUNȚ IMPORTANT! Trenul R11520 cu plecare mâine dimineață din Putna la 04:33 este ANULAT în data de 8 septembrie 2018 (mâine). Restul trenurilor circulă după programul de weekend disponibil pe pagină.”

Dorind să aflăm amănunte legate de cauza care a dus la sistarea cursei, ne-am adresat reprezentanților CFR de la Suceava și am aflat că explicația anulării cursei de noapte este relativ simplă – trenul ”Săgeata albastră” pur și simplu s-a defectat și a trebuit să fie reținut în depoul CFR din Suceava pentru reparații. S-a menționat că, în ciuda aspectului spectaculos, mai nou completat cu autocolante sugestive pentru Putna, ca destinație turistică, trenul este totuși unul vechi, cu multe sute de mii de kilometri parcurși pe căile ferate din RomâniaCei de la Gara din Suceava au arătat că, fiind o singură garnitură la dispoziție pentru acest traseu, nu a existat o soluție alternativă. Totuși, meseriașii din Depou și-au făcut treaba pe timpul nopții iar astăzi de dimineață automotorul era ca nou și a plecat spre Putna la ora 6.53, conform programului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *