Evenimente

Saltul peste banchetă nu i-a fost de folos. Polițiștii l-au dibuit că voia să schimbe locul la volan cu amicul său. Șoferul era băut și nici nu avea permis

Astă noapte, pe la ora 00.51, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au oprit pentru control, pe strada Bujorilor din municipiul  Suceava, autoturismul marca VW Passat condus de către B.N., de 48 de ani, din oraș.

După oprire, conducătorul auto a sărit pe bancheta din spate iar pasagerul, D.N., aflat pe locul din dreapta faţă a sărit pe locul șoferului.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică și a refuzat să dea relaţii cu privire la identitatea sa, a fost încătușat și condus la sediul poliției municipale unde a refuzat să sufle în aparatul etilotest. Mai apoi, bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava unde, în prezenţa personalului medical, a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a poliției s-a stabilit faptul că B.N., figurează cu permisul de conducere suspendat, pentru încălcarea prevederilor  art. 335 alin. 2 Cod penal.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *