Salvare cu peripeții la Horodnic. O mașină recuperată din șanț cu ajutorul unui alt automobilist, lovită de un șofer de 19 ani. Șoferul mașinii intrate în șanț era băut

La 19.01.2019, ora 01.57, pe DN 17A, km 65+700 m, în afara loc. Horodnic de Sus, A.G.V. de 29 ani, din municipiul Rădăuți, în timp ce conducea autoturismul BMW 316, având direcția de deplasare dinspre comuna Marginea, spre municipiul Rădăuți, pe un sector de drum în aliniament, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns cu roțile din spate ale autoturismului în șanțul din partea stângă a părții carosabile, având în vedere direcția de deplasare, perpendicular pe axul drumului național.

În aceste condiții, A.G.V.  a solicitat ajutorul unui conducător auto ce se deplasa în aceeași direcție de mers, pentru a-l tracta din șanț, astfel că în timp ce intenționa să facă acest lucru, autoturismul BMW a fost lovit în partea stânga față de autoturismul VW Golf, ce se deplasa dinspre mun. Rădăuți spre comuna Marginea, condus de I.A..

În urma impactului dintre cele două autoturisme, A.G.V. a fost lovit de autoturismul BMW și proiectat pe terenul agricol din apropierea părții carosabile, suferind leziuni ușoare.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul lui I.A. și respectiv 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui A. G.V. după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.