Mopan Suceava
Politica

Sanda Maria Ardeleanu: „Sunt convinsă de seriozitatea lui Lucian Harșovschi, de competențele din domeniul administrației, de dorința de cunoaștere și perfecționare, de deschiderea față de munca în echipă si dialogul cu oamenii”

Sanda Maria Ardeleanu este profesor universitar, conducător de doctorat și director al Bibliotecii universitare în cadrul Universității “Ștefan cel Mare“ din Suceava. Cu o importantă activitate de cercetare științifică în domeniul lingvisticii, al semioligiei și analizei discursului, doamna Sanda Maria Ardeleanu a contribuit la crearea Centrului de Cercetare Analiza discursului, fiind directorul revistei științifice Anadiss. S-a implicat și continuă să militeze pentru internaționalizarea USV, pentru promovarea Francofoniei, reușind să inițieze proiectul creării unei Alianțe franceze la Suceava. Numele său este legat, printre multe altele, de organizarea Colocviului Internațional de Științe ale Limbajului “Eugeniu Coseriu” și de Salonul Internațional de Carte “Alma Mater Librorum“. Mereu implicată în viața sucevenilor, doamna Ardeleanu i-a reprezentat în Parlamentul României în calitate de deputat, timp de opt ani, dar și în Consiliul Local, în funcția de consilier. Educația, Învățământul și Cultura sunt domeniile sale de interes și expertiză.

Prof. univ. dr. Sanda Maria Ardeleanu, care face parte din echipa candidatului PNL la Primăria Suceava, actualul viceprimar Lucian Harșovschi, ocupând poziția a doua pe lista de consilieri locali, apreciază seriozitatea și competențele în administrație ale candidatului la conducerea Primăriei Suceava, Lucian harșovschi, spunând despre acesta:

“Îl cunosc pe Lucian din 2007, timp suficient pentru a-mi întări convingerile legat de seriozitatea sa, de competențele din domeniul administrației, de dorința de cunoaștere și perfecționare, de deschiderea față de munca în echipă si dialogul cu oamenii. Lucian Harșovschi cunoaște problemele sucevenilor din interiorul activității de viceprimar, fiind mereu preocupat să le rezolve solicitările. Are o viziune clară asupra dezvoltării capitalei reședință de județ, pe care dorește să o implementeze într-un ritm susținut și dinamic. Are capacitatea de a forma echipe de acțiune, este un lider adevărat, cu personalitate și putere de convingere. Se bazează întotdeauna pe modelul personal pe care îl oferă coechipierilor. Reprezintă Suceava și pe suceveni, având o familie frumoasă pe care o admir și o apreciez”, a transmis prof. univ. dr. Sanda Maria Ardeleanu.

„Îi mulțumesc doamnei Ardeleanu pentru colaborarea de până acum, continuăm împreună pentru Suceava și suceveni și sunt sigur că datorită experienței sale și a faptului că mereu a fost o persoană implicată în comunitate vom reuși să ducem la bun sfârșit proiectele gândite pentru orașul nostru”, a transmis Lucian Harșovschi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other