”SÂNGELE ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ, DONEAZĂ!” – CAMPANIE INIȚIATĂ DE DORNA MEDICAL LA FĂLTICENI PE 1 SEPTEMBRIE

Sâmbătă, 1 septembrie 2018, DORNA MEDICAL în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Suceava organizează campania de ”Sângele înseamnă viață, DONEAZĂ!” la Fălticeni.
Fălticenenii și nu numai sunt așteptați între orele 9 – 17 la Centrul de Imagistică Medicală DORNA MEDICAL Fălticeni din strada Mihai Eminescu nr. 7 să doneze sânge, o donare însemnând 3 vieți salvate!
Cei care doresc să participe la campania de donare de sânge trebuie să cunoască următoarele aspecte:
– Pot dona persoanele care au între 18 -60 de ani cu greutatea corporală de peste 50 kg, nu au consumat alcool sau grăsimi cu cel puțin 48 de ore înaintea donării și nu au suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni.
– Donatorii primesc tichete de masă și o zi liberă (la cerere) de la angajator. În plus aceștia beneficiază de analize de sânge gratuite – hemoleucogramă, RH, grupă sanguină, hepatitele B și C, HIV, HTLV – leucemie, test sifilis.
”Primaria municipiului Falticeni si Primarul Catalin Gheorghe Coman, susțin Campania de donare de sânge organizata de Dorna Medical, în parteneriat cu Protoieria Falticeni și Centrul Judetean de Transfuzie Sanguina Suceava. Edilul orașului Fălticeni îndeamnă cetățenii să participe la aceasta campanie” menționează pe pagina evenimeorganizatorii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *