Actualitate

Șanse noi pentru țară oferite de noua generație, cu studentul rădăuțean Cosmin Țugui, tânăr ambasador al României

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de astăzi, 16 septembrie 2023, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe Cosmin Țugui, acum un an decarist al Colegiului Național Eudoxiu Hurmuzachi din Rădăuți, acum student la două universități concomitent, cea din Iași și cea din Hagen – Germania. A fost medaliat cu aur și desemnat de către Ministerul Afacerilor Externe ”Tânăr Ambasador al României”.

Ce vrea el și generația lui să facă pentru viitorul țării, ce șanse noi are România, izvorâte din hărnicia unor tineri formidabili, veți afla de la Cosmin Țugui.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *