Șantierele din Suceava inspectate azi de primarul Ion Lungu: ”Se lucrează binișor”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a verificat astăzi  stadiul lucrărilor de investiții la mai multe obiective din municipiul reședință de județ.

El a prezentat pe scurt, rezultatele acestei incursiuni pe șantierele orașului Suceava, pe care le descriem ca atare, așa cum au fost ele descrise chiar de către Ion Lungu, pe pagina sa de socializare:

*Grădinița nouă din Cartierul Burdujeni sat, am văzut că se lucrează foarte bine, s-a ajuns la acoperiș, facem licitația pentru achiziție mobilier în această perioadă. Sperăm ca până la începutul noului an școlar să fie dată în folosință.

*Centru multifuncțional Ițcani (sediu primărie Ițcani), unde am constatat că se lucrează bine, începe clădirea să prindă contur.

*La Ștrandul Ițcani, unde au demarat lucrările de demolare a clădirilor vechi, vor fi dărâmate în totalitate și vor fi construite bazine noi cu apă caldă și apă sărată pentru adulți și copii.

*Grădinița din strada Dobrogeanu Gherea din centru, unde se lucrează la dărâmarea clădirii vechi, urmând a se ridica o grădiniță nouă.

”Am cerut constructorilor să prezinte la primărie grafice de execuție de lucrări să putem face strategia pentru perioada următoare. Am constatat că se lucrează binișor la obiectivele inspectate.

Săptămânal voi verifica șantierele deschise de primărie pentru a impulsiona constructorii să termine lucrările la timp”, a transmis Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *