Santierele unei firme de construcții din Suceava devalizate de o cunoștință a patronului. Operațiunea a fost înregistrată pe camerele de supraveghere

Ieri după amiază, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către un sucevean de 39 ani administrator al unei firme de construcții cu privire la faptul că în perioada 27-  29 martie a.c., un bărbat din municipiul Fălticeni a sustras mai multe obiecte folosite în activitatea de construcție de la două șantiere situate în municipiul Suceava,  strada Fagului și strada Magda Ianoși.

Din declarația persoanei vătămate reiese că în perioada mai sus menționată, fălticeneanul de 30 ani, un cunoscut al acestuia, s-a deplasat la cele două șantiere ale societății, de unde a sustras o ușă de garaj, mai multe componente ale unei schele metalice, o cumpănă, o canistră metalică pentru motorină.

Administratorul firmei păgubite a menționat că la imobilele de unde se reclamă furtul există camere de supraveghere video și urmează să pună la dispoziția organelor de cercetare imaginile din momentul comiterii furtului. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 1000 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *