Sărbătoare la Vicovu de Sus: Concert de pricesne ”La umbra Crucii Tale” și festivitate dedicată cuplurilor de aur, ieri 26 martie, la Casa de Cultură a orașului

Așa cum am anunțat anterior, ieri, duminică 26 martie 2023, la Casa de Cultură Vicovu de Sus, Primăria și Consiliul Local al orașului au  organizat  sărbătorirea  celor 21 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie, fiecare dintre acestea primind din partea Primăriei și Consiliului Local Vicovu de Sus câte o diplomă, un buchet de flori și premiu în bani.

”Într-o lume zbuciumată de nevoi, modelele de viață trebuie respectate și transformate în repere pentru comunitatea locală”, a transmis primarul Vicovului de Sus, Vasile Iliuț, cu prilejul celei de-a II-a  ediții a acestui emoționant eveniment. Precedentul a fost organizat anul trecut și cu acel prilej aproape 150 de cupluri vicovene de aur au fost sărbătorite.

Trebuie arătat că în deschiderea festivității de premiere a seniorilor din Vicovu de Sus, cei peste 200 de spectatori prezenți în sala Casei de Cultură  au luat parte la cea de-a II-a ediție a Concertului de pricesne și cântece pascale “ La umbra Crucii Tale” susținut de tineri interpreți din Vicovu de Sus dar și din localitățile învecinate precum Liliana Ursachi, Alexandra Dan  ori Silvia Mleșniță. Concertul de pricesne a fost încununat de prezența îndrăgitei interprete Oana Bozga Pintea din Alba Iulia, care a oferit celor prezenți un alt mod de rugăciune, prin cântece și versuri de înaltă trăire duhovnicească.

Foto: Marius Negru

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *