Sărbătorirea Crăciunului cu alcool sanitar i-a fost fatală unui bărbat de 53 de ani, la Sadova

În ajunul Crăciunului,  pe 24 decembrie a.c., în jurul orei 12.38, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost  sesizați prin 112 de către un bărbat din comuna Sadova, că l-a  găsit decedat pe Dumitru P., de 53 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, într-o anexă a unui imobil din comuna Sadova.

Polițiștii au găsit cadavrul lui Dumitru P. într-o anexă, prezentând urme de rigiditate. În urma examinării corpului neînsuflețit, nu au fost identificate urme de violență.

Cel care a anunțat decesul la 112 a  declarat faptul că în ziua precedentă, împreună cu Dumitru P. au consumat la domiciliul său spirt medicinal, după care acesta din urmă a plecat din casă. În dimineața zilei de 24.12.2019, acesta  l-a văzut pe Dumitru P. în anexa respectivă, dar a crezut că doarme pe fondul alcoolului consumat în seara precedentă. În jurul orei 12.30 și-a dat seama că bărbatul a decedat. Persoana decedată era cunoscută ca fiind consumator de băuturi alcoolice și nu figura în evidențele vreunui medic de familie.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.