Actualitate

Șase persoane confirmate cu noul coronavirus, la Primăria municipiului Suceava. Alte șapte așteaptă rezultatul

În conferința de presă de astăzi, primarul Ion Lungu a făcut precizări legate de focarul de coronavirus din primăria municipiului reședință de județ.

Acesta a spus că ”de ce ne-am temut nu am scăpat, avem un focar de coronavirus în primărie. La biroul de taxe și impozite locale. Așa cum se știe am avut un prim caz săptămâna trecută, iar în urma testărilor făcute, pentru 30 de persoane de la birouri care colaborează între ele, s-au mai confirmat încă 5 cazuri. Pentru alte 7 cazuri așteptăm rezultatele. Cele șase persoane confirmate pozitiv sunt internate în spital, iar cele care nu au încă rezultatul sunt acasă, în izolare”.

La primărie continuă ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților angajaților și a familiilor celor confirmați deja. 

Primarul Ion Lungu a mai spus că se lucrează la capacitate redusă, cu 10 persoane cu teste negative și a precizat că el personal nu a intrat în contact cu aceste persoane.

Ion Lungu a solicitat încă o dată ca toți cei care vin la primărie, angajați, cetățeni, muncitorii care lucrează la reabilitarea primăriei să respecte toate regulile pentru a evita apariția infectărilor.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *