Scăderi de tarife, până la mai puțin de un sfert, pentru instalare de stenturi la bolnavii cu afecțiuni cardiace, la Spitalul Județean Suceava

Consilierii Județeni Suceveni au fost de acord cu propunerea venită din partea Spitalului Județean  ca începând de anul viitor, tarifele percepute de Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru montarea de stenturi contra cost să se diminueze considerabil.

Potrivit unei hotărâri aprobate în unanimitate de consilierii județeni, pentru un stent simplu tariful va scădea de la 11.900 la 2.500 de lei, în timp ce pentru două stenturi costul se va reduce de la 16.900 la 3.500 de lei. Pentru trei stenturi, tariful se va diminua de la 21.500 la 4.500 de lei. Tot din 2020, la Spitalul din Suceava, costul unei coronarografii se va reduce de la 1.500 la 600 de lei.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a declarat că aceste diminuări de tarife au fost posibile ca urmare a dotărilor pe care le-a făcut administrația județeană la Spitalul Județean în ultimii ani.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *