Scandal de noapte pe terasa barului Rynox din Suceava. Nici victima nici ”salvatorul” care a sunat la 112 nu știau, la venirea polițiștilor, de ce a încasat bătaie cel dintâi

Barul Rynox, de pe strada 6 Noiembrie din municipiul Suceava a fost mereu în atenția polițiștilor suceveni, încă de la înființare. O locație de cartier, destinată în principal sucevenilor nonconformiști, a produs în timp subiecte incitante pentru cei interesați de evenimente redate în publicațiile locale dar, mai înainte, punct de interes pentru polițiștii suceveni.

După o perioadă lungă în care nu s-au semnalat evenimente antisociale la Rynox, aseară, după ora 23.00, un cetățean din municipiul Suceava a sesizat prin 112 faptul că o persoană a fost agresată pe terasa barului Rynox.

Polițiștii au identificat pe terasa barului menționat victima agresiunii, un bărbat  de 59 ani, din municipiul Suceava, care se afla vizibil sub influența băuturilor alcoolice.    Întrebat cu privire la evenimentul în care a fost implicat, acesta a relatat faptul că a fost lovit de către o persoană necunoscută în timp ce se afla la o masă, pe terasa  barului, neputând preciza date sau informații cu privire la identitatea agresorului. De asemenea a fost identificat apelantul, care nu a putut confirma cu exactitate cele declarate de victimă.

 Victima a fost condusă la sediul Poliției, unde a declarat faptul că nu dorește să depună plângere. Totodată, la fața locului, iar mai apoi la sediul Poliției, victima s-a opus expres prezenței unui echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.