Scandal de seară cu țigani beți la Rădăuți, în vremea coronavirusului

Aseară pe la ora 21.30, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin dispeceratul subunității de o persoană anonimă despre faptul că la o locuință de pe str. 1 Mai din municipiul Rădăuți, este tulburată liniștea publică prin muzică la volum ridicat și gălăgie.

Având în vedere faptul că la respectiva adresă locuiesc mai multe familii de rromi, cunoscuți pentru faptul că se manifestă violent, la fața locului au fost dirijate toate patrulele din teren.

Echipajele de poliție deplasate la fața locului au obținut informații cu privire la faptul că în curtea comună interioară de pe str. 1 Mai, unde se află mai multe imobile locuite de rromi, se aflau aproximativ 5-6 persoane, care ascultau muzică la un volum ridicat, printr-o boxă, conectată la un telefon mobil.

Când echipajele au intrat în curtea interioară la fața locului a fost identificat doar Ghiocel V. de 38 ani. Acesta era într-o vădită stare de ebrietate, devenind recalcitrant și agresiv verbal la vederea echipajelor de poliție, afirmând că dorește să se distreze.

Susnumitul a fost legitimat și sancționat contravențional la Legea  61/1991 pentru provocare ori participarea la scandal, cu o amendă de 2000 lei. Față de acesta nu au fost luate măsuri de imobilizare și nu a fost folosită forța fizică.

După luarea măsurilor legale, echipajele de poliție au plecat de la fața locului, Ghiocel V. intrând în imobilul său, manifestându-și totodată nemulțumirea de faptul că a fost sancționat contravențional de către polițiști.

La ora 21.52 același Ghiocel V. a solicitat prin dispeceratul 112 și prezența unui echipaj al ambulanței.

Echipajul de ambulanță deplasat la fața locului a constatat că acesta nu prezenta leziuni sau simptomatologii medicale, a refuzat orice examinare precum și deplasarea la Spitalul Municipal Rădăuți, ambulanțierii constatâd doar că  acesta  prezintă ”etilism acut”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.