Scandal domestic, cu mamă soacră inclusă și împăcare ulterioară, în municipiul Suceava

Aseară, după ora 23.00, agenţii de ordine şi siguranţă publică au fost solicitaţi să se deplaseze la un imobil  din municipiul Suceava, unde un bărbat de 30 ani, , a anunțat prin 112 că soţia sa provoacă scandal pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Au fost găsiți la adresa indicată ambii soți iar din  discuţiile purtate cu aceștia  a reieşit că în jurul orei 22.00, cei doi s-ar fi certat în interiorul imobilului unde locuiesc împreună. Femeia a spus că ea a fost cea dintâi lovită de către soțul ei. Soțul a reclamat că soţia sa a manifestat un comportament agresiv şi l-a bruscat la momentul apariţiei soacrei,  chemată de fiica acesteia  pentru aplanarea conflictului.

În cele din urmă nici una din părţi nu a dorit să formuleze plângere penală privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, aspecte consemnate în procesul verbal de constatare întocmit de organele de poliţie.

De asemenea în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului a reieşit că nu există risc iminent asupra vieţii şi integrităţii persoanelor şi nici unul dintre soţi nu a solicitat emiterea vreunui ordin de protecţie provizoriu.

Persoanele în cauză au fost avertizate în scris, punându-li-se în vedere să-şi rezolve problemele numai pe cale legală.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *