Scandal încheiat cu atac cu cuțitul, la barul ”Ghiocel”, din Suceava. Supărat pe tot ce îi ieșea în cale, un bărbat a înjurat toți clienții și a atacat cu briceagul un bărbat care încerca să îl calmeze

Încă o dată, s-a dovedit ă facerea de bine nu se termină cu bine, de cele mai multe ori. Duminică seara, la un bar din municipiul Suceava, în încercarea de a calma un client nervos care se lua de tot ce prinde în cale, căruia, pentru liniștire ia făcut și cinste cu o cinzeacă, un bărbat, client al barului și el, a fost atacat cu un cuțit de către clientul supărat pe lume.

Iată cum s-au petrecut faptele, din cele relatate de martori și  polițiști:

Duminică seara, 11.04.2021, la ora 21:17, prin apel 112, un bărbat de 30 ani, din municipiul Suceava, a anunțat că în seara respectivă, în timp ce se afla în barul cunoscut sub denumirea de ,,Ghiocel”, a fost lovit de un bărbat necunoscut.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că apelantul s-a deplasat la barul cunoscut sub denumirea ,,Ghiocel”, situat pe Calea Unirii din municipiul Suceava, împreună cu trei prieteni.

În bar se afla și un bărbat pe care apelantul nu-l cunoștea și care a avut o altercație cu un tânăr, care a plecat din bar. Apelantul, cu simțul dreptății exacerbat, i-a spus bărbatului necunoscut că nu a procedat corect, iar ca să se liniștească i-a oferit 50 ml vodkă. După ce a consumat apa de foc, acel bărbat s-a ridicat de la masă și a început să-i înjure și pe ceilalți clienți din bar. Apelantul a încercat din nou să-l liniștească verbal, iar în final bărbatul a plecat din bar. După circa 2-3 minute bărbatul a revenit în bar și a început din nou să înjure clienții fără nici un motiv și l-a lovit pe apelant cu un briceag în zona mâinii drepte, fără a-i provoca leziuni vizibile. Imediat în conflict au intervenit mai mulți clienți care au reușit să-l scoată afară din bar pe agresor, care a părăsit zona.

Persoana vătămată a fost transportată și la U.P.U. Suceava, însă nu a necesitat îngrijiri medicale sau internare.

În urma primelor verificări efectuate s-a reușit identificarea autorului, un bărbat de 57 ani, localnic, care a fost găsit la domiciliu sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe.

În urma coroborării probatoriului administrat, s-a dispus extinderea urmării penale pentru săvârşirea unei infracţiuni de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi a unei infracţiuni de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Prin ordonanţa organelor de urmărire penală din data de 13.04.2021, s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a suspectului, începând cu data de 13.04.2021 şi până la data de 14.04.2021. Bărbatul de 57 de ani a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Suceava.

Cercetările sunt continuate  de lucrătorii din cadrul B.I.C., urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat către unitatea de parchet competentă cu propunere de soluţie procedurală.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *