Scandal între concubini, susţinuţi din spate de mame, cu înjurături şi uşi sparte, la Bogata

În după amiaza zilei de 26.09.2019, la ora 16:31, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către A.S. o femeie de 61 ani din sat Bogata, comuna Baia,  despre un conflict în familie și despre faptul că Ş.C., un bărbat de 31 de ani distruge lucrurile de prin casă.

În urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a constata că între fata apelantei, o tânără de  29 ani și bărbatul de 31 de ani, concubinul tinerei, dar și  între mamele acestora, apelanta şi o altă femeie în vârstă de 58 ani, a izbucnit un conflict pornit de la neînțelegeri mai vechi. Concubinii şi mamele acestora și-au adresat reciproc injurii și cuvinte jignitoare, iar pe fondul consumului de alcool  bărbatul a spart uşa locuinţei pe care o are în construcție concubina sa.

Cei patru au fost sancționați contravențional conform, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere ”, ce va fi soluționat procedural de către Postul de Poliție Baia. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *