Scandal între doi soți de la alocația copilului. Tatăl vitreg a reclamat soția că a furat banii și a fugit la Șcheia

În seara zilei de ieri, 12 august a.c., la ora 21,58, lucrătorii Poliției Orașului Solca au fost sesizați telefonic de către un tânăr de 20 ani, prin SNUAU 112, despre faptul că soția sa, în vârstă de 26 ani, a părăsit domiciliul și i-a sustras suma de 3000 lei. 

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constata că cele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că, în seara zilei respective, la domiciliul celor doi au venit niște musafiri din Șcheia, între ei fiind și fratele soției. Aceștia au făcut în curtea casei un grătar și au consumat băuturi alcoolice până în jurul orelor 21.30, când cei veniți din Șcheia s-au retras spre autoturismul cu care au venit, pentru a pleca la domiciliu. Soția reclamantului și-a manifestat dorința de a se deplasa și ea la locuința părinților din Șcheia, și-a făcut rapid un bagaj, i-a luat cu ea pe cei trei copii și au plecat toți, cu acceptul reclamantului, împreună cu fratele ei.

Soțul, a intrat în casă și a constatat că de la locul unde țineau banii a dispărut suma de aproximativ 3000 lei, motiv pentru care a apelat SNUAU 112.

Femeia a declarat că ea a luat suma de bani deoarece suma reprezentă alocația primită de la stat, pe un an de zile, pentru fiul său mai mare, al cărui tată nu este soțul său actual și, deci, banii nu sunt ai soțului.

Bărbatul a declarat verbal că, într-adevăr, suma de bani sustrasă reprezintă alocația copilului, însă el l-a crescut, este cununat cu mama copilului și deci are dreptul și el la banii respectivi.

Având în vedere cele constatate s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii  infracțiuni de ”furt între rude” care urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Arbore.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *