Scandal între romi în curtea DGASPC, la primirea reducerilor pentru transport. Întâlnindu-se și aducându-și aminte de socoteli mai vechi, două femei s-au încăierat. Au intervenit polițiștii și jandarmii, pentru calmarea spiritelor

Ieri dimineață, înainte de ora 12.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că în curtea DGASPC s-a iscat un scandal

La faţa locului a  fost direcționată o patrulă de poliție precum și mai multe echipaje din cadrul IJJ Suceava, Poliţia Locală Suceava şi lucrători din cadrul SAS Suceava.

În curtea DGASPC Suceava se afla aproximativ 50 de persoane, predominant de etnie rromă care aşteptau la rând pentru a obţine un ajutor prind reducerea tarifului la transport.

Cu ocazia verificărilor efectuate şi din discuţiile purtate cu persoanele în cauză, s-a constatat faptul că o discuție între o femeie de 39 ani, din municipiul Suceava şi o alta de 48 ani, din comuna Pătrăuți, a degenerat într-un conflict spontan pe motivul aşteptării la rând şi a unor neînţelegeri mai vechi, iar între acestea a intervenit pentru aplanare un bărbat.

Mia mulți martori din rândul celor adunați în curtea DGASPC  au declarat că la fața locului nu a avut loc nicio agresiune, fiind vorba de un schimb de replici şi unele neînţelegeri între cele două persoane de sex feminin care aşteptau la rând. Martorii oculari  au declarat  în plus că una dintre femeile implicate în dispută a căzut pe gheaţă şi s-a lovit la picior în momentul în care aceasta voia să se îndrepte către cealaltă. La faţa locului a sosit un echipaj de Ambulanţă care a   preluat-o pe cea dintâi şi a transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La UPU Suceava pe când aștepta pentru efectuarea de investigații medicale de specialitate, femeia despre care s-a spus că ar fi căzut pe gheață a declarat însă că  a fost lovită cu piciorul de către un anume C.B. și dorește să formuleze plângere penală împotriva acestuia pentru lovire.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

În vederea prevenirii comiterii de fapte antisociale, la faţa locului au mai rămas o patrulă din cadrul IJJ Suceava, precum şi o patrulă din cadrul Poliţiei Locale Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *