Scandal între soți aflați în divorț în incinta Unității de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Suceava. Martor, băiatul lor de 10 ani

Vineri seară, în jurul orelor 21:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de către un agent de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia despre faptul că, în timp ce se afla în incinta UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava a fost abordat de către o persoană de sex feminin care i-a sesizat faptul că a fost agresată de soț. În incinta UPU  a fost identificată o femeie de 42 de ani din municipiul. Suceava, care a relatat faptul că în seara de 28.08.2020, în jurul orelor 21.00, s-a deplasat la Spitalul Județean Suceava împreună cu fiul ei în vârstă de 10 ani, întrucât acesta suferise un accident la un picior.

În timp ce se afla în fața recepției UPU, a fost abordată de către soțul ei, A.G. de 47 ani, cu care este în divorț, nelocuind împreună din luna aprilie 2020, care i-a adresat cuvinte jignitoare și a lovit-o de mai multe ori cu palma peste față.

A fost identificat și A.G. care era vizibil sub influența alcoolului, acesta declarând că se afla în incinta UPU cu mama sa în momentul când a venit și soția sa cu fiul ei minor, recunoscând faptul că a abordat-o și a lovit-o cu palma peste față.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se că există risc iminent asupra vieții sau integrității corporale a victimei dar femeia agresată a declarat că nu dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu, ci se va adresa Judecătoriei Suceava în vederea Femeia a depus plângere penală împotriva soțului ei A.G. pentru comiterea infracțiunii de ”violență în familie”, cercetările urmând a fi continuate de lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava.

Totodată A.G. a fost sancționat conform prevederilor Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 1000 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.