Scandal între vecini la Frătăuții Noi. La mijloc, o datorie de 50 de lei neachitată, o drujbă și un pumn în falcă

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați ieri dimineață prin 112, de către un bărbat de 44 ani din comuna Frătăuții Noi despre faptul că i s-a furat o drujbă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în în jurul orei 08.00, în timp ce se afla în casă a auzit că cineva îl strigă. A ieșit afară și l-a văzut pe un vecin de-al său, un bărbat de 62 ani. L-a chemat în curte unde au avut loc între cei doi discuții în contradictoriu cu privire la faptul că  cel dintâi luase în avans de la acesta 50 de lei pentru a-l ajuta la activități agricole, însă nu a mai răspuns solicitării.

În urma discuțiilor dintre cei doi, vecinul a intrat într-o anexă a gospodarului debitor de unde a luat o drujbă și a plecat cu ea.

Creditorul a confirmat cele relatate de cel dintâi, spunându-i că îi va restitui drujba când îi va înapoia suma de 50 de lei pe care i-a dat-o. Lucrurile s-au complicat atunci când, în așa-zisele discuții privind căderea la o învoială, bărbatul de 62 de ani i-a tras un pumn în falcă mai tânărului vecin datornic. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „furt”, „amenințare” și „lovirea sau alte violențe”. 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *