Scandal la adăpostul de noapte din Rădăuți. Un beneficiar beat și recalcitrant care a provocat scandal în centrul social a luat bătaie de la colegii de cameră

Marți seară, în jurul orei 18:40, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin intermediul 112 de către L.S., un bărbat de 49 ani care a reclamat că a fost bătut în incinta adăpostului de noapte din Rădăuți.

Polițiștii l-au identificat pe L.S., care se afla sub influența băuturilor alcoolice,  prezentând urme de lovire la nivelul capului și antebrațului. El a explicat că este cazat la adăpostul de noapte, iar în data de 04.05.2021, în jurul orelor 18:00, s-a întors la locul unde este cazat, iar după ce a intrat înăuntru a intrat în conflict cu colegii de cameră, iar unul dintre ei, S,S., de 62 ani, l-a lovit.

Colegii de cameră a lui L.S. au declarat că  acesta s-a întors în camera de cazare sub influența alcoolului și a provocat scandal, fiind agresiv verbal, amenințându-i pe aceștia cu acte de violență.

S.S. a recunoscut că  l-a lovit pe L.S. cu palma peste față. Agentul de pază al adăpostului a declarat de asemenea că L.S.  provoacă adesea scandal în camera de cazare.

Fiind întrebat dacă dorește să i se acorde îngrijiri medicale de către un echipaj de ambulanță, acesta a refuzat declarând însă că își rezervă dreptul de a formula plângere scrisă cu privire la cele sesizate.

L.S. a fost sancționat contravențional conform Lg. 61/1991 R cu suma de 1.000 lei.

Pe numele lui S.S. s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *