Scandal la ceas târziu de seară, la Salcea. Mai mulți tineri dar și o mamă protectoare s-au încăierat în mijlocul străzii. Amenzi totale de 13.750 de lei și dosare penale

Marți seară, pe la  22:30, lucrătorii Poliției Orașului Salcea au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că un grup de tineri fac scandal în mijlocul străzii.

Polițiștii i-au identificat pe Lucian Alexandru T. de 24 ani, Valentin – Florin P.  de 18 ani, Dumitru – Iulian Ș. de 19 ani, D.G.O. de 17 ani, D.A.C. de 16 ani și E.V.P. de 16 ani, toți din orașul Salcea, se deplasau pe str. Victoriei. La un moment dat, umblând băuți pe stradă,  au intrat în conflict cu o altă gașcă, formată din  Ionuț – Florin P. de 21 ani, C.B.P. de 16 ani condusă de mama acestora,  Luiza – Alina P., adresându-și reciproc injurii și expresii jignitoare.

Conflictul a escaladat, iar între numitul Ionuț – Florin P. și de cealaltă parte Lucian Alexandru T. și  Valentin – Florin P.  a avut loc o altercație, împrejurare în care primul i-a lovit pe ceilalți doi. În urma altercației Valentin – Florin P. a suferit o contuzie în zona capului solicitând deplasarea la fața locului a unei ambulanțe.

La fața locului a sosit un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava care l-a transportat pe rănit la Secția UPU Suceava în vederea efectuării de investigații suplimentare. Un prim diagnostic al medicului de pe echipajul medical care a intervenit fiind de „contuzie zona parietală dreapta produsă prin lovire”.

În cauză, a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, cauza urmând a fi soluționată prin unitatea de Parchet competentă.

Toate cele 9 persoane implicate în scandal, au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 13.750 lei,  conform Legii 61/91, privind ordinea publică.

 De asemenea vor fi efectuate verificări cu privire la deținerea certificatului verde covid, întrucât nu au fost identificate toate persoanele implicate la fața locului, urmând ca în caz contrar, cei în cauză să fie sancționați cu amendă conform Legii 55/2020, având în vedere că scandalul a avut loc după orele 22:00.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.