Scandal la ghișeele E.ON din incinta Iulius Mall, după ce clienții sătui să aștepte, au năvălit înăuntru

La 04.01.2021, în jurul orei 12.50, Secția Urbană de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către directorul la S.C. E.ON din incinta Complexului Comercial Iulius Mall cu privire la faptul că mai mulți clienți au intrat fără drept în incinta societății, totodată tulburând liniștea și ordinea publică.

La fața locului s-au deplasat două patrule din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, care au stabilit următoarele:

S-a luat legătura cu apelanta care a relatat faptul că un grup de persoane ce așteptau la rând în fața punctului de lucru al societății au intrat fără drept în interior, tulburând ordinea și liniștea publică pe motiv că alte persoane ce au sosit la fața locului mai târziu au intrat înaintea lor. Angajata societății, le-a explicat faptul că bătrânii și persoanele juridice au acces la alt ghișeu față de persoanele fizice și au întâietate.   

Persoanele în cauză s-au conformat ulterior, la solicitarea polițiștilor și agenților de pază, cărora li s-au explicat modul de rezolvare al cererilor, totodată punându-li-se în vedere să-și rezolve probleme pe cale legală, iar în caz contrar vor fi sancționați cu maximul amenzii prevăzute de lege.

Polițiștii au făcut ți precizarea că persoanele prezente la fața locului au fost instruite și cu privire la prevederile Lg.55/2020 privind măsurile împotriva COVID 19.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *