Scandal la intrarea într-un bloc din cartierul George Enescu. Soțul părăsit de nevastă l-a luat la bătaie pe concubinul femeii

Vineri seară, pe la ora 22:35, Mihai P., de 27 ani din comuna Zamostea, care locuiește fără forme legale în municipiul Suceava a sesizat prin numărul unic pentru urgențe 112 despre faptul că este agresat de o persoană pe bulevardul George Enescu.

La adresa indicată a fost identificat apelantul, concubina sa Maria C., de 24 ani și Alexandru C., de 30 ani, soțul femeii.

Din discuțiile purtate cu persoanele implicate a reieșit că în data de 27.09.2019, în jurul orei 22.20, Maria C., care locuiește în concubinaj cu Mihai P., a ajuns în fata blocului cu nr. 11 de pe Bulevardul George Enescu, unde a fost așteptată de către soțul ei Alexandru C., cu care nu mai locuiește de aproximativ un an și cu care a avut mai multe discuții în contradictoriu, auzite și de către concubin. Acesta a coborât în fața blocului să vadă despre ce este vorba, unde a fost lovit de către Alexandru C., între cei doi intervenind femeia, care a fost și ea lovită.

În timpul în care Mihai P. solicita sprijin organelor de poliție, Alexandru C. a luat de jos o piatră pe care a aruncat-o înspre concubinul soției, lovind și distrugând un geam al ușii de acces în scara blocului.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției, unde Mariei C. i s-a întocmit formularul de evaluare a riscului privind emiterea unui ordin de protecție provizoriu, dar aceasta a refuzat, declarând că în momentul de față nu dorește să depună plângere penală sau contravențională față de soțul ei.

Mihai P. a depus plângere penală față de Alexandru C. pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Cu privire la infracțiunea de „distrugere” a geamului s-a întocmit proces-verbal de constatare urmând să fie continuate cercetările în cauză.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de: „lovirea sau alte violențe”, „violența în familie” și „distrugere”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *