Scandal la o asociație de proprietari din Siret. Nu se știe dacă președintele asociației a lovit-o sau nu pe reclamanta care a sunat la 112 anunțând că i-a fost furat telefonul de pe care suna

Polițiștii din Siret au fost chemați ieri, 26 februarie 2020, ora 10:26, să aplaneze un conflict mai neobișnuit, o bătaie urmată de acuzații de furt, între o femeie și președintele unei asociații de proprietari, chiar la sediul asociației.

În ziua cu pricina, o femeie de 55 ani, din orașul Siret,  a anunțat poliția că a fost agresată de președintele Asociației de proprietari „Lațcu Vodă” și i-a fost luat telefonul.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a constata că în ziua respectivă, în jurul orei  10.20,  femeia s-a deplasat la Asociația de proprietari „Lațcu Vodă”  din orașul Siret, sunde a depus o sesizare la președintele asociației, T.C. de 63 ani, începând să facă scandal în incinta biroului.

Bărbatul a ieșit din birou, iar femeia s-a dus după el continuând să-i adreseze cuvinte jignitoare, apoi l-a lovit  atât cu mâna, cât și cu poșeta, fiind oprită  de către martorii oculari.

La un moment dat femeia a povestit că și-a dat seama că a uitat telefonul și ochelarii în biroul asociației de proprietari, a intrat și și-a luat bunurile, apoi când a ieșit afară, acesta susține că a fost lovită de către președintele asociației.

În acest moment al incidentului femeia a apelat 112  sesizând că a fost agresată și că i s-a luat telefonul, deși aceasta avea telefonul asupra sa, sesizarea fiind făcută de pe telefonul în cauză.

Femeia a fost transportată cu ambulanța SMURD  la Spitalul orășenesc Siret pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu „traumatism minor la nivelul feței”, fără a rămâne internată.

Președintele asociației de proprietari a  declarat verbal că nu introduce plângere penală împotriva apelantei.

Femeia a declarat verbal că urmează să introducă plângere penală împotriva bărbatului.

În cauză se efectuează din oficiu  cercetări  cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *