Actualitate

Scandal pe casa scării într-un bloc din Suceava, după un incendiu produs de la lumânări lăsate aprinse

Duminică seară, după ora 20.00, Poliția municipiului. Suceava a fost sesizată SNUAU 112, de către un bărbat de 57 ani, din localitate cu privire la faptul că are scandal cu un vecin.

Din discuțiile purtate cu apelantul, a rezultat că în jurul orei 12.00 la vecinul de la apartamentul nr. 18 a izbucnit un incendiu ca urmare a unei surse de foc lăsate nesupravegheate. Din verificările efectuate a reieșit că, acesta, A.D., de 26 ani, care locuiește în apartamentul susmenționat, după ce s-a întors de Slujba de Înviere, a lăsat aprinse trei lumânări într-o cadă din fibră de sticlă, după care a părăsit imobilul, deplasându-se în comuna Ipotești pentru a petrece Sărbătorile Pascale alături de familie.

În jurul orei 12.00, a izbucnit incendiul care a fost lichidat la scurt timp de către vecini, fără a se mai solicita sprijin din partea ISU Bucovina.

Întrucât apelantul nu a avut convingerea că incendiul a fost lichidat în totalitate, acesta producându-se la mansarda blocului și existând pericolul ca peste noapte să se extindă la apartamentele vecine, a apelat la 112, cerând intervenția pompierilor. Vecinul în locuința căruia a izbucnit incendiul a făcut scandal.  Polițiștii veniți la fața locului au aplanat conflictul dintre cei doi iar pompierii au făcut verificări, constatând că sursa de foc a fost lichidată și nu a existat risc ca incendiul să se extindă la imobilele vecine.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *