Scandal și bătaie în țigănia de la Hancea – Verești. Patru indivizi au fost reținuți

Luni 18 octombrie, înainte de amiază, lucrătorii SPR 2 Ipotești au fost sesizați prin 112  cu privire la faptul că în cartierul de romi din satul Hancea, comuna Verești, a izbucnit un scandal.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că la 18.10.2021, în jurul orei 11:00, Stănescu Nelu de 36 ani s-a deplasat la domiciliul lui Stănescu Mugurel de 34 ani pentru a discuta și clarifica unele neînțelegeri mai vechi dintre familiile celor doi.

Cei doi nu au ajuns la un consens în urma discuțiilor purtate, așa că între ei a izbucnit un scandal. Imediat, la locul incidentului, pe drumul comunal neclasificat din fața locuinței lui Stănescu Mugurel s-au adunat mai mulți membri aparținând celor două familii, scandalul degenerând, într-o bătălie epică. Un  anume Stănescu Octavian de 63 ani avea un cuțit pe care l-a înfipt în umărul lui  Stănescu Viorel Trandafir de 55 ani.

La momentul intervenției, la fața locului au fost identificați numiții Stănescu Mugurel și Stănescu Octavian care prezentau leziuni, fiind solicitată intervenția unui echipaj al ambulanței care au acordat îngrijiri medicale celor doi, Stănescu Mugurel fiind preluat și transportat la Spitalul Județean Suceava.

În urma bătăliei de pe ulița cătunului,  Stănescu Mugurel, Stănescu Romeo, Stănescu Nelu, Stănescu Viorel Trandafir, Stănescu Octavian au suferit leziuni.

Stănescu Viorel Trandafir, Stănescu Romeo și Strănescu Nelu s-au prezentat ulterior la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 A fost întocmită ordonanță de examinare din punct de vedere medico-legal a numitului Stănescu Viorel Trandafir, persoană care suferit leziuni prin înjunghiere, stabilindu-se că leziunile nu au pus în pericol viața victimei.

Prin ordonanțele organelor de cercetare penală din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești, s-a dispus reținerea suspecților Stănescu Mugurel, Stănescu Octavian, Stănescu Nelu și Stănescu Busuioc  pentru o perioadă de 24 ore.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „încăierare” și ” tulburarea ordinii și liniștii publice”, de către lucrătorii Postului de Poliţie Verești.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *