Scandal urât între mamă și fiu, pe strada Grănicerului din Rădăuți. Ordin de protecție stabilit de polițiștii din Rădăuți împotriva unui bărbat care și-a bătut mama

Duminică seară, pe la ora 19.42, Poliţia municipiului Rădăuţi, a fost sesizată prin  112 de către C.H., cu privire la faptul că, Eduard M., de 24 ani, din localitate, amenință mai multe persoane.

Pe strada Grănicerului a fost identificat apelantul care a declarat că în jurul orei 19.00 a adus-o la domiciliu pe mătușa sa, C.M. care a fost plecată timp de 5 zile de acasă deoarece îi era frică de fiul ei. În momentul în care au intrat în apartamentul în care aceasta domiciliază împreună cu fiul Eduard M., acesta a lovit-o pe mama sa cu palma în zona feței și a amenințat-o cu acte de violență.

Femeia a confirmat cele declarate de C.H. adăug,ând că îi este frică de fiul său, cu care deseori are conflicte pe motiv că îi cere bani.

Anterior, femeia a mai plecat de la domiciliu, cu 5 zile în urmă, de frica fiului său, locuind în acest timp în comuna Volovăț, la o rudă.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a reieșit faptul că există risc iminent pentru siguranța victimei, iar femeia agresată C.M.  a solicitat eliberarea unui ordin de protecție provizoriu împotriva fiului său. Împotriva lui Eduard M. a fost emis un ordin de protecţie provizoriu de către Poliția municipiului Rădăuți, începând cu data de 28.03.2021, acesta fiind și evacuat din imobilul de domiciliu.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” si „amenințare”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *