Scandalagii de la Marionette Câmpulung, reținuți. Patru indivizi au luat la bătaie șapte clienți și angajați ai barului din Câmpulung Moldovenesc, luna trecută

Ieri, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au reușit să identifice pe autorii scandalului produs în ziua de 21 ianuarie a.c., la barul ”Marionette” din oraș. Autorii faptelor de agresiune se numesc Ţîflea Liviu, de 18 ani, Oblezniuc Constantin-Ionuţ, de 23 ani, Serediuc Constantin, de 19 ani şi Slușarec Iacob, de 20 ani, toţi din com. Izvoarele Sucevei.

La cauza penală, au depus plângeri trei bărbați, unul de 34 ani, altul  de 26 ani și al treilea de 35 ani, toți din municipiul Câmpulung Moldovenesc, persoane ce au necesitat zile de îngrijiri medicale, conform actelor medico-legale înaintate, precum și firma care administrează barul în care s-au petrecut evenimentele. Cercetările au arătat că în seara acelei zile au fost agresate fizic 7 persoane de către cei 4 suspecţi, însă doar  3 persoane au reclamat faptele penale.

Ieri a  fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de Ţîflea Liviu, Oblezniuc Constantin-Ionuţ, Serediuc Constantin, pentru comiterea infracțiunii de ,,lovirea sau alte violenţe” (3 fapte), „distrugere” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Astăzi instanța va dispune împotriva acestora alte măsuri preventive.      

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *