Scandalagii din cartierul Obcini, amendați și cu dosar penal după ce au agresat un taximetrist care nu a acceptat ca în mașină să i se urce cinci persoane, pe la două noaptea

În noaptea zilei de 7 mai, după ora 2.00, o patrulă de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliției municipiului Suceava a fost dirijată să se deplaseze pe Calea Obcinilor întrucât un bărbat de 33 ani, șofer de taxi, a sesizat prin 112 faptul că, mai multe persoane fac scandal

Pe strada Rulmentului, în apropierea cofetăriei Royal Sweets a fost identificat apelantul care a declarat că, în timp ce se afla în stația Taxi de pe strada Calea Obcinelor, fiind în timpul serviciului ca șofer, a fost abordat de  cinci tineri (patru bărbați și o femeie) care i-au solicitat să îi ducă la o adresă din cartierul Obcini.

Întrucât șoferul le-a explicat acestora că nu poate efectua cursa cu toți cei cinci, întrucât depășește numărul maxim de persoane pe care le poate transporta, o parte din băieții aflați în grupul sus menționat au devenit agresivi verbal, l-au îmbrâncit pe apelant și i-au proferat cuvinte jignitoare, motiv pentru care acesta a apelat la 112.

În zonă au fost identificați, sub influența băuturilor alcoolice, Ștefan C., de 27 ani și Costin B., de 30 ani, ambii din municipiul Suceava, persoane recunoscute de către apelant ca făcând parte din grupul sus menționat, motiv pentru care aceștia au fost conduși la sediul Poliției mun. Suceava, unde au fost sancționați contravențional conf. Lg. 55/2020 cu amendă de 500 lei fiecare.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.