Scandalagiu de pe Aleea Dumbrăvii din Burdujeni, încătușat și introdus în aresul IPJ

La 20.02.2021, orele 15.30, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112  de către un bărbat  de 25 ani cu privire la faptul că a fost amenințat cu acte de violență de către o persoană în timp ce se afla în fața blocului nr. 5A de pe strada Aleea Dumbrăvii.

:La fața locului au fost identificate persoanele vătămate:  bărbații C. S. de 44 ani și S.C., precum și femeile C.F.A.  de 20 ani și C.M. de 37 ani, locatari ai blocului nr. 5 situat pe strada Aleea Dumbrăvii, care au relatat faptul că au fost amenințate și lovite de către Ioan Sabian F. de 30 ani, în urma unui conflict spontan petrecut în fața blocului.

Acesta a fost identificat și condus la sediul Secției de Poliției Burdujeni.

Polițiștii au administrat material probator și au dispus efectuarea în continuare a urmării penale faţă de Ioan Sabian F. pentru săvârşirea infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovirea sau alte violenţe” şi cinci infracţiuni de „ameninţare”.

Prin ordonanţa organelor de urmărire penală din data de 21.02.2021, faţă de acesta  s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *