Scandalagiu sucevean, internat la Psihiatrie după ce a înjurat un polițist. Toate patrulele aflate pe teren aseară în oraș au fost chemate să ajute la imobilizarea acestuia

Luni seară, pe la orele 22:20, un echipaj mixt polițist-jandarm din cadrul Biroului Ordine Publică în timp ce efectua serviciul de patrulare și menținere a ordinii și liniștii publice cu autospeciala de poliție în cartierul Obcini, s-a sesizat din oficiu că în fața Peco OMV de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 un bărbat face scandal fiind în conflict cu o altă persoană. Membrii patrulei au încercat să îl calmeze,  dar acesta mai mult s-a întărâtat, adresând adresat cuvinte și expresii jignitoare agentului de poliție.

Individul a fost imobilizat și au fost solicitate în sprijin și celelalte patrule aflate pe teren. S-a stabilit că bărbatul se numește T.- M.  L. .  Acesta  a fost încătușat și condus la sediul Poliție pentru continuarea cercetărilor. La sediul Poliției, acesta  a avut în continuare o atitudine agresivă verbală aducând expresii și jigniri instituției Poliției cât și agentului de poliție care l-a imobilizat.

În cele din urmă, suceveanul reclacitrant a fost condus la Spitalul Județean Suceava în vederea internării la secția de Psihiatrie Burdujeni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.